Utazás saját kézből!

Törölközőt hoztál?

Afrika Expo 2014

2014. feb.26

afrika-expo-2014

 

Az  afrikai  vendégszeretetet, azaz a Terangát varázsolja Budapestre a Kultúrafrika Alapítvány szervezésében megrendezésre kerülő Afrika Expo és Vásár  2014. február 27 – március 2 között.

Az Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényeként, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont  A Pavilonjában, a 101/A  standon  várja az érdeklődőket.

Az Afrika Expo területén 15 afrikai ország képviseletében 20 kiállító kap lehetőséget a bemutatkozásra. A 2014-es expo kiemelt kiállítója és díszvendége a gazdasági lehetőségekben és piramisokban gazdag Szudán.

A non-profit szervezetek standjainál dél-afrikai, tanzániai, kongói, ugandai árvaházak, iskolák, egészségügyi és állatvédelmi projektek életébe nyerhet betekintést, továbbá önkéntességgel összefüggő lehetőségekről tájékozódhat.

Az árusok standjain pedig eredeti, Afrikában készült kézművesipari termékek, európai szabásmintára afrikai textilekből készült ruhaköltemények, kongói rafia szőttesek, egyedi Afrika-mintás pólók, afrikai hangszerek, ékszerek és lakberendezési termékek várják az érdeklődőket.

Az igazi afrikai élményekre vágyó utazóknak az Utazzafrikaba.hu Utazási Iroda magyar idegenvezetéssel kínál kis csoportos körutazásokat a csodás Szenegálba, az elefántokban gazdag Ghánába, Madagaszkárra, vagy a  hegyi gorillák országába, Ugandába. Az Utazzafrikaba.hu a kiállítás alatt nemcsak kedvezményekkel és játékkal, de ingyenes afrikai utazási tanácsadással várja az érdeklődőket.

Az Afrika Expo és Vásáron gyöngyfűzés, afrikai gyerekprogramok, hajfonás, hangszerbemutatók és képvetítéses beszámolók, érdekes beszélgetések, és  kiállítói bemutatkozók, afrikai divatbemutató és  zenés-táncos fellépők idézik meg az afrikai hangulatot.

via Afrika Expo

Fotó: coresdafricabrasil.arteblog.com.br


Kapcsolódó cimkék:

, , , , , , , ,


[fbcomments]