Utazás saját kézből!

Törölközőt hoztál?

Síelés utazás SK

Havas Sportok Napja és éjszakai síelés Eplényben

2013. jan.10

havas-sportok-napja-es-ejszakai-sieles-eplenyben

 

A Havas Sportok Napját rendezi meg 2013. január 11-én, pénteken Eplényben a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség. A rendezvényen két szakág jelenik meg: a hófutás és az alpesi sí.

Olvass tovább! »

Újdonságok az Utazom.com kínálatában

2012. szept.25

 

A sikeres nyári szezon után tovább terjeszkedik a legnagyobb Facebook rajongótáborral rendelkező magyar utazási iroda az Utazom.com. Őszre európai városlátogatásokkal és egyedi aktív programokkal, télre pedig egzotikus nyaralásokkal és síutakkal bővítették árualapjukat.

Olvass tovább! »

Lengyelországban is kötelező a sisak

2010. feb.10

A bukósisak kötelezővé tétele egyre jobban terjed Európában és az észak-amerikai pályákon. Az olasz, skandináv és az osztrák pályák után a lengyelek döntöttek úgy, hogy január végétől a 15 éven aluliaknak kötelező bukósisakot viselniük a lengyel síterepeken.

Olvass tovább! »

Liptovi téli kedvezménykártya

2009. nov.26

LIPTOV

Liptov a sikeres nyári kedvezmény kártya után most egy új Liptov Region Card kedvezménykártyával várja vendégeit. Az új téli kártya lehetővé teszi vonzó, 10-50%-os kedvezmény igénybevételét belépőjegyekre a legnagyobb téli látványosságokra és a leghíresebb kirándulóhelyekre a régióban.

Olvass tovább! »

Négyüléses felvonó Eplényben

2009. okt.13

epleny

Az eplényi Nordica Síarénában megvalósítandó beruházás eredményeképpen várhatóan már a 2009/2010-es síszezonra üzembe helyezik Magyarország első és egyetlen négyüléses felvonóját.

Olvass tovább! »

Tiroli kedvezmények

2009. okt.5

tirol

Ausztriában hamarosan indul a síszezon. A főszezonon kívül számos tiroli síterület jelentős kedvezményeket kínál a szálláshelyek és a síbérletek árából.

Olvass tovább! »

Hintertux-i gleccserpálya egész évben üzemel

2009. márc.23

hintertux

Amikor a leglágyabb napsugár a rengeteg hókristályra verődik, a Hintertux-i Gleccseren beköszönt a napos síidőszak, a legszebb időszak a napra éhes síelők és snowboardosok számára!!

Olvass tovább! »

Helisí és heliboard Kanadában

2009. márc.13

helisi-es-heliboard

Kicsit furcsának tűnhet, hogy nem kell sorban állnod a felvonóhoz, nem tapos a léceden a kedves síelő tömeg, hiába: a jóhoz könnyű hozzászokni…
A szállásod melletti hófehér mezőn lassan beindul a helikopter rotorja, egyre őrültebb tempóban ver a szíved, majd a gép felemelkedik, és lebeg veled együtt a végeláthatatlan fenyvesek felett egyre feljebb és feljebb a Kanadai British Columbia Csendes-óceánhoz közeli óriási hegycsúcsai felé száguldva.
Nem mindennapi élményben lesz ma részed: olyan dombokon és erdők között csúszol le, mint még soha!

Olvass tovább! »

Ingyen bérlet a gyerekeknek

2009. márc.6

siiskola

Stájerország összefog és megpróbálnak szembefordulni a trenddel. Egyre kevesebb – hazai és külföldi – gyermek kezd el síelni az utóbbi időben, ezért jövőre minden sítanfolyamon részt vevő gyermek ingyen kapja ajándékba a síbérletet a stájerországi tartomány bármelyik síterepén.

Olvass tovább! »

Kőrösmezői Hegyvidéki Üdülőközpont

2009. márc.5

jaszinya

Az Ukrajnában lévő Kőrösmezői Hegyvidéki Üdülőközpont elbűvölő szépségét leginkább télen mutatja meg, amikor nemcsak a hegytetők hóval borítottak, hanem ez egész környező vidék.  A Kárpátokban éppen télen kezdődik meg a vidám, zajos élet. Ide utaznak a hegyek és a sípályák szerelmesei, és mindenki, aki nem akar értelmetlenül otthon ülni, hanem többet szeretne látni a világból, és élvezni a vidék nyújtotta számtalan csodálatos kikapcsolódási lehetőséget.

Olvass tovább! »

« Older Entries