Utazás saját kézből!

Törölközőt hoztál?

Új jégpálya Kőbányán

2012. okt.31

 

2012. október 31-től Budapesten, az Ihász utca 24. szám alatt új jégpálya várja a téli sportok  kedvelőit, ahol a kikapcsolódni vágyó gyermekek és felnőttek hódolhatnak a korcsolyázás és a jégkorong örömeinek.

A 800 négyzetméteres sátor alatt elterülő, palánkkal határolt, harmadnyi hokipályát kitevő jégfelület remek játéklehetőséget kínál amatőr jégkorongozók részére.

A pálya azonban kiadó műkorcsolyázók, valamint vállalati és magánrendezvények számára is. A hétköznap délelőtti – kora-délutáni órákat pedig a kerületi óvodák, iskolák térítésmentesen köthetik le a szervezett korcsolyaoktatás igénybevételére.

Nagyszámú egyéni látogatóra is számítanak, ezért várhatólag a közönségkorcsolyázást hétről-hétre azonos időpontokban biztosítják. A tervek szerint szerdán és pénteken 14 – 16 óra között, pénteken 18 – 20 óra között (ez utóbbi még bizonytalan), illetve szombaton és vasárnap 10 – 20 óra között (hétvégi napokon alkalomszerűen 5 óra időtartamban rendezvények és jégkorong tornák is lesznek).

A kellemes kikapcsolódást büfé, korcsolyaélezési és korcsolyakölcsönzési lehetőség teszi teljessé.

Minden látogató számára jó szórakozást kíván a pályát üzemeltető sportegyesület:
a White Sharks Hockey Club.

via Kőbányai Jégpálya

Fotó: budapestinfo.eu

 

[mappress mapid=”813″]


Kapcsolódó cimkék:

, , , , , ,


[fbcomments]